Back to Residential Next Project: Federal

CHALLENGE

This small, 100-square-foot, kitchen is nestled in the back of a brick single family home. With a lowered ceiling and very small windows, the space felt dark and even smaller than it was. The previous layout was also terribly inefficient.

SOLUTION

We redesigned the kitchen to maximize the usable space without going outside the original footprint. We created and built custom cabinetry and specified hardware, lighting fixtures and appliances with an eye toward maximizing space and cohesion.

“After studying the space, Paul talked to my husband and me about what we needed and what we hoped for, then came back with a design that truly maximized the space, gave us all of our wish list and didn’t bust our budget. He is truly a lifesaver!”

Liz H.
Chicago, IL